Produse

Coş 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

0 lei Total

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Produsul a fost adaugat in cosul dvs.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (TVA inclus)-
Total (TVA inclus)-
Continuaţi cumpărăturie Pasul urmator

Garantie si retur

 

 


Garantia si retur:

Toate produsele comercializate pe site-ul http://www.alcis-iasi.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare (legea 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare)si politicilor comerciale ale producatorilor. Astfel,“consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului , daca produsul nu se poate repara clientul are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata”. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, care insa nu poate depasi 15 zile calendaristice”.
Perioada de garantie stabilita de fabricant decurge de la data punerii in functiune a produsului si, in functie de domeniul de utilizare, poate fi de 24 luni (domeniu de utilizare casnic-persoana fizica) sau 12/6 luni (domeniu de utilizare profesional-persoana juritica).
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin de la unicul importator al acestora in Romania. Certificatele de garantie sunt tiparite de importator.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna, in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost receptionatesi impreuna cu toate documentele care l-au insotit, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau urme de utilizare etc.